"Fiti blânzi. Fiecare dintre noi duce o lupta grea"

Saturday 5 March 2011

* Comanda olmecip si alte sfaturi utile *

Exista mai multe site-uri pe Internet de unde se poate cumpara olmecip cu reteta.
Dupa mai multe cautari am gasit doua care sunt de incredere si au un pret foarte bun:

http://www.planetdrugsdirect.com/Drugs/Benicar/5486/
180 tablete - 102$
Olmesartan (generic)  0.56$ /pastila


http://www.safemeds4all.com/product-details/benicar-40mg-tablets-generic-equivalent/38.html
300 tablete - 123$
Generic Olmesartan - 40 mg   0.41$ /pastila


Dupa ce se face comanda pentru cantitatea dorita se trimite reteta in format jpg pe mail la adresa indicata de ei. Reteta se completeaza de catre doctor si ar trebui sa fie in formatul urmator :


Sfaturi utile:
1) Alimentatia:
http://mpkb.org/home/food
Fara pesti, galbenus de ou, iar paste fainoase , carbohidrati mai putin.  Sunt recomandate vegetalele, fructele,lactatele, nuci, seminte, verdeturi. La bauturi se poate bea vin, bere nu e recomandat.
2) Pentru dureri/amorteli muschi  se poate lua supliment de magneziu  (de la farmacie)
  Baile cu sare de baie (sulfat de magneziu) sunt foarte relaxante.
3) In caz de invasii fungale : se poate folosi nistatina. Se gasesc la orice farmacie fara reteta (costa 6 lei cutia).
http://en.wikipedia.org/wiki/Nystatin
4) Daca apar urmatoarele simptome minore in timpul tratamentului (mai ales in primele luni) sa stiti ca sunt absolut normale si nu prezinta nici un pericol:
- ameteli (in special la ridicari bruste) , tensiune mai scazute (se va regla automat in cateva luni)
- amorteli ale mâinilor, picioarelor in timpul somnului (isi revin in câteva secunde printr-un simplu masaj).
- puls rapid
- vâjaieli in urechi (tinnitus)  - e o reactie herx, corpul lupta si omoare agentii patogeni - bacterii, se va autoregla in câteva luni


3 comments:

  1. Buna. Mai folosesti olmecip? Daca da de unde cumperi? Poti sa comanzi o cantitate mai mare? Sunt interesat sa cumpar. Am mari probleme cu imunitatea. Mersi

    ReplyDelete
  2. Salut mansol,

    Poate te vor ajuta urmatoarele puncte:

    1.Olmecip e diferit de celelalte suplimente nutritive - are actiuni subtile si profunde asupre sist imunitar innascut. Spre deosebire de celelalte suplimente nutritive (gingo biloba, echinaceea) care sunt recomandata doar câteva sapt, olmecip e bine sa fie luat pe termen lung (minim 1 an).
    2.Sistemul imunitar este foarte complex. Daca se iau suplimente gen echinaceea, gingo biloba pe o perioada mare de timp, unii receptori vor fi stimulati excesiv iar altii vor fi blocati (vezi Receptori Umani mai jos). La olmecip nu se intâmpla asa ceva, e benefic pe termen lung pentru toti receptorii "buni" si blocheaza doar pe cei "rai".
    3.Daca un bolnav incepe olmecip si il opreste brusc dupa o luna sistemul imunitar ramâne activat dar protectia organelor interne dispare si pot aparea reactii herx puternice.
    4.Firmele online care vând olmecip (chepodrugs si altele) au un sistem complex de verificare retete si un doctor fizic care inainte de fiecare trimitere a pachetului va studia dozajul. Daca se cere o cantitate prea mare nu isi va da acordul. De aceea e bine ca fiecare sa aiba doctorul lui (si de familie e bun) si retetele lui (cei de la cheapodrugs le pastreaza mai multi ani).
    5.Olmecip a aparut si in România sub numele de Santini. Se poate lua si de aici, dar pretul este mult mai mare (dublu sau chiar mai mult).


    De aceea, se recomanda la toti sa citeasca mult si când iau decizia sa inceapa MP sa se pregateasca pe termen lung. Vorbiti si cu un doctor (pentru retete si poate o supraveghere).
    Tratamentul nu are riscuri dar ca sa aiba cu adevarat efect este necesar un timp mai indelungat.

    Multa sanatate la toti!

    ReplyDelete
  3. Buna. Am sarcoidoza si o transpiratie ingrozitoare de care nu mai stiu cum sa scap. Te-ai intalnit in timpul cat ai facut MP cu acest simptom: transpiratie?

    ReplyDelete